Akciók, kedvezmények

 Kedves követőink figyelmébe  ajánljuk,hogy ismételten  SZÜLETÉSNAPOT tatunk.

Ez bizony már a 29.alkalom,hogy pácienseinkkel együtt  ünnepeljük ezt az eseményt.Mégpedig idén is a korábbi sikeres alkalmakat ismételve  az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a velünk ünneplők számára.

Aki a születésnapunkon(okt.24-én) megjelenik a rendelőnkben ,rendelési időben,lehetőséget biztosítunk számára,hogy időpontot foglaljon néhány közkedvelt szolgáltatásunk ingyenes kipróbálásához,valamint kedvezményes bérletet is vásárolhat további 10% engedménnyel.

A fenti  ajánlat kizárólag 2018. október 24-én érvényes!

 

 

 


Aktuális kedvezmények:

 

Lassan itt a tavasz.Tehát itt az ideje a télen begyüjtött sok salakanyag semlegesítésének.Szeretnénk mi is kezeléseinkkel hozzájárulni ahhoz,hogy minél hamarabb távozzanak a szervezetből.A talpmasszázs ,a mágneses biorezonancia , a fülgyertyázás és a nyirokmasszázs terápia által tudunk komoly szerepet vállalni ezek megoldásában.

Minden olyan bérletvásárlás,amely ezen kezelésekre szól 

                     

         

kedvezménnyel megvásárolható 2019.március 20- ig.!!!!


%Folyamatosan igénybe vehető, általános kedvezmények 

  • Minden kedves vendégünk, aki hoz magával egy új pácienst, abból a szolgáltatásunkból kap egy kezelést térítésmentesen, amelyből az új páciens bérletet vásárolt.
  • Amennyiben Ön a II. kerületi ÖNKORMÁNYZAT KERÜLET KÁRTYÁVAL rendelkezik, akkor természetgyógyászati szolgáltatásainkból 5% árengedményt kap.

Mindenkit szeretettel várunk!