Magunkról

Munkatársaink


Galamb Zoltánné Vivien: természetgyógyász, reflexológus

Gyógyító tevékenységet 1989 óta folytatok. Csodálatos dolog együtt örülni a páciensekkel, tapasztalni a fizikai és lelki gyógyulásukat. Az utóbbi években a munkámban egyre inkább helyet kap az oktatás, a talpmasszázs elméleti és gyakorlati fogásainak átadása. A talp karbantartása nagyon fontos része egészségünk megőrzésének. Évtizedek óta foglalkozom a lábak reflexpontjainak tanulmányozásával és az egészséghez vezető út lábon keresztüli megközelítésével.Dr. Zarándi Ildikó: belgyógyász, homeopátiás szakorvos

A hagyományos orvoslás mellett foglalkozom alternatív terápiákkal is. A homeopátia áll hozzám a legközelebb. Az embert testi-lelki egységben kell vizsgálni. Diszharnónia esetén, természetes alapanyagokból készült gyógyszereket célszerű használni. Homeopátiával mind gyermekeket, mind felnőtteket kezelek légúti, allergiás, emésztési, nőgyógyászati, urogenitális, ízületi, keringési, bőrgyógyászati, idegrendszeri és pszichés problémák esetén.


Hickó Ilona: asszisztens

Mint recepciós asszisztens, már hét éve kezelem a Rendelő napi életét, a kollégáim és a páciensek közötti kapcsolatot. Örülök is ennek a munkának, mert magam is elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és a sportolásnak.
Pekkel István: gyógy,- és sportmasszőr

2003 óta dolgozom masszőrként. Gyógymasszázst, sportmasszázst és talp reflexológiát tanultam. Testmasszőrként célom az izmok alapos fellazítása, izomcsomók, blokkok oldása és az ízületek kimozgatása figyelembe véve az egyéni adottságokat, igényeket, érzékenységet, esetleges mozgásszervi panaszokat. Vendégeim között vannak komoly mozgásszervi problémákkal küzdő emberek éppúgy, mint a mindennapi stressztől, statikus, egyoldalú terheléstől, mozgásszegény életmódból adódó panaszok miatt hozzám fordulók. Természetesen szívesen látom azokat is, akik egy üdítő, frissítő masszázsra, ellazulásra vágynak. Számos belgyógyászati betegség kiegészítéseképpen is igen hasznos a megfelelő masszírozás, például migrénes fejfájás esetén nagyon hatékony, de ide sorolnám a keringési problémákat és egyes idegrendszeri panaszokat is.


Harza Viktória: svédmasszőr, reflexológus, kinezio tape terapeuta

A testmasszázs ellazít, megnyugtat, visszaadja a mindennapokhoz szükséges energiánkat és nem utolsó sorban fájdalomcsillapításra és izomlazításra is kiváló. Sajnos tapasztalataim szerint ez néha nem elég. Ezért, hogy a masszázs közben felmerült egyéb problémákat hatékonyabban tudjam kezelni, kitanultam a talpreflexológiát és a kineziológiai tapasz használatát. A három kezelés egyidejű használatával sokkal komolyabb és eredményesebb hatást lehet elérni.


Mészáros Viktória: gyógymasszőr

Négy éve választottam ezt a csodálatos szakmát, amellyel minden nap megtapasztalhatom a gyógyítás, a segítés örömét. A mai rohanó, stresszes világunkban még inkább szüksége lenne minden embernek a rendszeres feszültségoldásra, lazításra, méregtelenítésre. Egyénre szabott masszázsterápiákkal ( svéd, frissítő, aromaterápiás, kötőszövet-masszázs, bio-body-peeling, belső szervi panaszokra szegmentmasszázs, kismamamasszázs, passzív kimozgatás ) illetve lúdtalpkezeléssel, testtartásjavítással foglalkozom, akár gyerekek részére is.