Magunkról

Munkatársaink


Galamb Zoltánné Vivien: természetgyógyász, reflexológus

Gyógyító tevékenységet 1989 óta folytatok. Csodálatos dolog együtt örülni a páciensekkel, tapasztalni a fizikai és lelki gyógyulásukat. Az utóbbi években a munkámban egyre inkább helyet kap az oktatás, a talpmasszázs elméleti és gyakorlati fogásainak átadása. A talp karbantartása nagyon fontos része egészségünk megőrzésének. Évtizedek óta foglalkozom a lábak reflexpontjainak tanulmányozásával és az egészséghez vezető út lábon keresztüli megközelítésével.



Dr. Zarándi Ildikó: belgyógyász, homeopátiás szakorvos

A hagyományos orvoslás mellett foglalkozom alternatív terápiákkal is. A homeopátia áll hozzám a legközelebb. Az embert testi-lelki egységben kell vizsgálni. Diszharnónia esetén, természetes alapanyagokból készült gyógyszereket célszerű használni. Homeopátiával mind gyermekeket, mind felnőtteket kezelek légúti, allergiás, emésztési, nőgyógyászati, urogenitális, ízületi, keringési, bőrgyógyászati, idegrendszeri és pszichés problémák esetén.


Pekkel István: gyógy,- és sportmasszőr

2003 óta dolgozom masszőrként. Gyógymasszázst, sportmasszázst és talp reflexológiát tanultam. Testmasszőrként célom az izmok alapos fellazítása, izomcsomók, blokkok oldása és az ízületek kimozgatása figyelembe véve az egyéni adottságokat, igényeket, érzékenységet, esetleges mozgásszervi panaszokat. Vendégeim között vannak komoly mozgásszervi problémákkal küzdő emberek éppúgy, mint a mindennapi stressztől, statikus, egyoldalú terheléstől, mozgásszegény életmódból adódó panaszok miatt hozzám fordulók. Természetesen szívesen látom azokat is, akik egy üdítő, frissítő masszázsra, ellazulásra vágynak. Számos belgyógyászati betegség kiegészítéseképpen is igen hasznos a megfelelő masszírozás, például migrénes fejfájás esetén nagyon hatékony, de ide sorolnám a keringési problémákat és egyes idegrendszeri panaszokat is.


Harza Viktória: svédmasszőr, reflexológus, kinezio tape terapeuta

A testmasszázs ellazít, megnyugtat, visszaadja a mindennapokhoz szükséges energiánkat és nem utolsó sorban fájdalomcsillapításra és izomlazításra is kiváló. Sajnos tapasztalataim szerint ez néha nem elég. Ezért, hogy a masszázs közben felmerült egyéb problémákat hatékonyabban tudjam kezelni, kitanultam a talpreflexológiát és a kineziológiai tapasz használatát. A három kezelés egyidejű használatával sokkal komolyabb és eredményesebb hatást lehet elérni.



Szeder Anikó: gyógytornász

2013-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán. 4 évig dolgoztam kórházban, ahol a baleseti sérültek rehabilitációjában gyűjtöttem tapasztalatot. Jelenleg sportakadémiák munkáját segítem, ahol nem csak a sportsérülések rehabilitációjával foglalkozom, hanem a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetek. Három terület áll hozzám közel: a traumatológia, baleseti sérülések kezelése és a felnőttek gerinc eredetű problémái, valamimt a gyerekeknél a gerincferdülés kezelése. A továbbképzések témáját mindezeknek megfelelően választottam ki: Kinesio tape tanfolyam, Funkcionális tréning, Sportfizioterápia, Perifériás idegmobilizáció, Schroth terápia, Mckenzie A, B kurzus, Mulligan manuálterápia. Célom a megszerzett tudás mellett folyamatosan képezni magam, hogy minél felkészültebb legyek, ezáltal minél hatékonyabban tudjam segíteni pácienseimet.