Magunkról

Munkatársaink

Galamb Zoltánné Vivien: természetgyógyász, reflexológus

Gyógyító tevékenységet 1989 óta folytatok. Csodálatos dolog együtt örülni a páciensekkel, tapasztalni a fizikai és lelki gyógyulásukat. Az utóbbi években a munkámban egyre inkább helyet kap az oktatás, a talpmasszázs elméleti és gyakorlati fogásainak átadása. A talp karbantartása nagyon fontos része egészségünk megőrzésének. Évtizedek óta foglalkozom a lábak reflexpontjainak tanulmányozásával és az egészséghez vezető út lábon keresztüli megközelítésével. 

Folyamatosan bővítem a természetgyógyászati - és orvosi műszerparkot, amelyek használata nagyban segíti pácienseink mihamarabbi gyógyulását.


Dr. Zarándi Ildikó: belgyógyász, homeopátiás szakorvos

A hagyományos orvoslás mellett foglalkozom alternatív terápiákkal is. A homeopátia áll hozzám a legközelebb. Az embert testi-lelki egységben kell vizsgálni. Diszharnónia esetén, természetes alapanyagokból készült gyógyszereket célszerű használni. Homeopátiával mind gyermekeket, mind felnőtteket kezelek légúti, allergiás, emésztési, nőgyógyászati, urogenitális, ízületi, keringési, bőrgyógyászati, idegrendszeri és pszichés problémák esetén.

Időpontkérés csak a doktornő közvetlen elérhetőségén keresztül lehetséges:

Tel.: 0670 316 7529
Mail: drzarandii@gmail.com


Pekkel István: gyógy,- és sportmasszőr

2003 óta dolgozom masszőrként. Gyógymasszázst, sportmasszázst és talp reflexológiát tanultam. Testmasszőrként célom az izmok alapos fellazítása, izomcsomók, blokkok oldása és az ízületek kimozgatása figyelembe véve az egyéni adottságokat, igényeket, érzékenységet, esetleges mozgásszervi panaszokat. Vendégeim között vannak komoly mozgásszervi problémákkal küzdő emberek éppúgy, mint a mindennapi stressztől, statikus, egyoldalú terheléstől, mozgásszegény életmódból adódó panaszok miatt hozzám fordulók. Természetesen szívesen látom azokat is, akik egy üdítő, frissítő masszázsra, ellazulásra vágynak. Számos belgyógyászati betegség kiegészítéseképpen is igen hasznos a megfelelő masszírozás, például migrénes fejfájás esetén nagyon hatékony, de ide sorolnám a keringési problémákat és egyes idegrendszeri panaszokat is.


Ipacs Krisztina: gyógytornász

2004 óta dolgozom gyógytornászként, folyamatosan fejlesztve tudásomat. Mostanra főként a felnőttkori gerincproblémákra fókuszálva ADT terapeuta lettem. Így a derékpanaszok, gerincsérv okozta panaszok,  nyaki fájdalmak, kisugárzó fájdalmak enyhítése, megoldása a hétköznapi életmód tünetmentessé tétele lett a legfőbb tevékenységem. De természetesen minden prevenciós céllal illetve mozgásszervet érintő ortopédiai, reumatológiai panasszal, műtétek utáni korai és késői rehabilitációjával is foglalkozom.