Lúdtalpbetét készítés

Számítógépes lúdtalpbetét készítés 

és gyógypapucs értékesítés
A személyre szabott talpbetét egy videókamera ( podoscoop ) és egy számítógépes program segítségével a talpi nyomástérkép, illetve a nyomásponti elhelyezkedések alapján készül el. A Podiart Kft. magasan képzett szakemberei a talpdiagnózis alapján megtervezik, majd elkészítik az adott lábnak megfelelő talpbetétet. A lúdtalpbetét készítéshez kizárólag természetes, bőrbarát és rugalmas anyagokat használnak fel.


A talp lenyomata segít a talpdiagnózis felállításában, mivel jelzi a rossz statikai állapotot. A belső szervek idegvégződései megtalálhatók a talpon, így a nem megfelelő terhelés miatt az érintett belső szerv is rosszúl fog stimulálódni. Ezért a lúdtalpbetét a szervi problémák megszüntetésében ( közvetve ) komoly szerepet játszik.

A lúdtalpbetét használata során nem csak a statikai, hanem a belgyógyászati elváltozásokra is felhívjuk a pácienseink figyelmét. Egyben javaslatot adunk a szükséges terápiára, illetve a helyes életmód kialakítására.

A nagy figyelmet igénylő talpdiagnosztikai szolgáltatás mellett rendelőnkben megvásárolható a Podiart kft. női és férfi papucs ill. szandál kínálata.

A közvetlen gyártói kapcsolat miatt a rendelés gyors és kényelmes, nem jár nehézkes utánajárással.