Talpon keresztüli felm.

Állapotfelmérés talpon keresztül

 

Az állapotfelmérés rendelőnkben a kezelés alapját képezi! Minden esetben ez az első lépés, amennyiben valaki talpmasszázst, azaz talp reflexológiai kezelést szeretne kapni!


Az állapotfelmérés során fény derül arra, hogy mi játszódott le a múltban, milyen az egészségi állapota a jelenben. Ezt mind a talpon lévő szervi idegvégződések mutatják meg. Rávilágít arra is, hogy milyen probléma várható a jövőben, mert energiaszinten jóval korábban, akár fél évvel elöbb megjelenik a talpi zónákon. Így van lehetőségünk kezelni, kikezelni a fizikai elváltozás ( megjelenés ) elött a problémákat. A gyógyítás mellett a talp állapotának felmérése illetve a talpmasszázs lényege a PREVENCIÓ!

Testünk több helyén is feltérképezhetjük a páciens állapotát, ahol idegvégződések vannak. Ilyen mikroterületek például a szem, fül, fogazat, kéz. Mivel rendelőnk fő gyógyítási területe a reflexológia, és minden kezeléseinket érintő eltérés a talpból indul ki, ezért mi csak talpon keresztül végzünk állapotfelmérést. Másrészt, talpunk a leginkább igénybe vett felülete testünknek, ( rossz statika, járás, nem megfelelő cipő viselete ) ezért ezen keresztül terhelődnek, stimulálódnak rosszul a szervek is.


A diagnózis felállításakor megbeszéljük a szükséges laborvizsgálatokat, a személyre szabott táplálkozás illetve életmódváltozás alapjait és átadjuk a kezelések hatékonyságát növelő gyógyteák és étrendkiegészítők ajánlatát. 

A kezelések során folyamatosan nyomon kísérjük a páciens állapotának javulását és megbeszéljük a szükséges változtatásokat.

A vizsgálat időigénye kb. másfél óra.