Voll allergia teszt

Voll-féle allergia és candida teszt és állapotfelmérésA Voll-féle vizsgálat alapja a klasszikus kínai akupunktúra. Voltaképpen allergiavizsgálat, amely alkalmas a gombás, pl. a candida, valamint, állatszőrök, fémek, vegyszerek és pollenek elektroakupunktúrás fájdalommentes bemérésére. Az állapotfelmérés során képet kapunk az immunrendszer, az idegrendszer, az endokrinrendszer ( hormon ), a keringési rendszer, továbbá a belső szerveink állapotáról.

A Voll-féle allergia bemérése egyre időszerűbb, ezért, ha kiváncsi miért könnyezik, dugul el az orra, vegyen részt allergia bemérésen. Nemrég bővítettük a mérhető allergén tesztanyagok számát, így már 120 féle anyagra tudunk bemérést végezni. Ha valami anyagra konkrét gyanúja van, hozza magával!

A pollenallergia nagymértékben függvénye a táplálkozásnak is, ezért fontos a különböző ételféleségekre történő allergia ill. érzékenység mérése!

Az ALLERGIA tünetei a kiváltó októl és a szervezet reakciójától függően többféle formában jelentkezhetnek. Például a pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának a gyulladása a legjellemzőbb tünet. Súlyos esetben a szervezet akár allergiás rohammal ( fulladással ) is reagálhat az allergén anyagra. Ilyenkor a lehető leggyorsabban orvoshoz kell fordulni.

Az allergén anyag kimutatása történhet bőrpróbával, vérből, de történhet biofizikai elven működő módszerrel is. Ilyen a Voll-féle módszer, amelyet mi is alkalmazunk. Nem árt tisztázni, hogy mi váltja ki a tüneteket, azonban fontos felhívni a figyelmet, ez nem elegendő! Ki kell deríteni, mi van a beteg szervezetében, mi az, ami az immunrendszerét terheli. Melyek azok a fizikai, lelki okok, amelyek miatt a beteg a környezetére allergiás reakcióval reagál. 

A Voll-féle módszer nem más, mint a szervezet informatikai, energetikai vizsgálata. Segítségével pontos diagnózist kapunk a szervezet teljes energetikai helyzetéről, a szervezetben lévő gócokról, amelyek megszüntetésével maga a betegség szüntethető meg.

A leggyakrabban előforduló allergia típusok:

  • Ételallergia, italallergia
  • Bőrallergia
  • Pollenallergia

Pollenallergia esetén feltétlenül figyelembe kell venni az ételallergiát ( kereszt-allergia ). A két féle anyag kapcsolata Voll-féle módszer segítségével igazolható!

Az allergia kezelése terén az elmúlt 22 évben komoly sikereket értünk el a szakmai tudás és a technika együttes alkalmazásával.

Voll-féle candida bemérés

A candida fertőzés oka a kórokozó candida fajta ( pl.: candida albicans ) túlzott elszaporodása, amely által az immunrendszer legyengülhet. Gyakrabban alakul ki a candida fertőtés az antibiotikumokkal kezelt betegeknél, terheseknél, túlsúlyos embereknél és a cukorbetegeknél. A candida fertőzés kialakulásának kedvező körülményei közé tartozik a meleg, párás idő, a műszálas alsóneműk használata is. 

A candida fertőzés tünetei:

  • Alhasi fájdalom, gyakori görcsök
  • Gyakori gyomor illetve bélpanaszok
  • Petefészek, hüvelygyulladás
  • Túlzott jóllakottság érzete
  • Hajhullás
  • Ekcéma

 

A candida fertőzés kimutatására több eljárás is létezik ( pl. mikrobiológiai vizsgálat ). Rendelőnkben hatékonyan gyógyitjuk a candida fertőzés problémáját személyre szabott diéta, talpmasszázs ( mint a méregtelenítés, immunerősítés alapja ), homeopátia és biorezonancia segítségével. Rendszeres és INGYENES kontroll mérést tartunk három havonta.

FIGYELEM! 

A nők szervezetében a candida fertőzés előfordulása négyszerese, mint a férfiakban.


A candida gyógyítása


 A gyulladáscsökkentők, antibiotikumok alkalmazása csak rövid ideig tartó eredményt hoz, következménye viszont, hogy tovább gyengül a szervezet ellenálló képessége, megváltozik a normál bélflóra ( nőknél hüvelyflóra ).

A Voll-féle módszerrel viszont személyre szabottan kimutatható, hogy mely ételek fogyasztása aajánlott a páciens számára, és mely ételek fogyasztását kell mellőzni. A vizsgálat eredményétől függően meg kell a betegnek változtatni az életmódját, az étrendjét. Fő szempont az immunrendszer erősítése.