• Voll allergia bemérés

  Voll allergia bemérés

 • Alpha-Steam

  Alpha-Steam

  Depresszió, alvászavar kezelésére

 • Hullámterápia

  Hullámterápia

  Ödéma, visszér, nyirok- és vérkeringés kezelés

 • Gyógytorna

  Gyógytorna

 • Fülgyertya kezelés

  Fülgyertya kezelés

 • Testmasszázs

  Testmasszázs

 • Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés

  Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés

 • Lúdtalpbetét

  Lúdtalpbetét

 • Talp reflexológia

  Talp reflexológia

Voll allergia teszt

Voll-féle allergia és candida teszt és állapotfelmérésA Voll-féle vizsgálat alapja a klasszikus kínai akupunktúra. Voltaképpen allergiavizsgálat, amely alkalmas a gombás, pl. a candida, valamint, állatszőrök, fémek, vegyszerek és pollenek elektroakupunktúrás fájdalommentes bemérésére. Az állapotfelmérés során képet kapunk az immunrendszer, az idegrendszer, az endokrinrendszer ( hormon ), a keringési rendszer, továbbá a belső szerveink állapotáról.

A Voll-féle allergia bemérése egyre időszerűbb, ezért, ha kiváncsi miért könnyezik, dugul el az orra, vegyen részt allergia bemérésen. Nemrég bővítettük a mérhető allergén tesztanyagok számát, így már 120 féle anyagra tudunk bemérést végezni. Ha valami anyagra konkrét gyanúja van, hozza magával!

A pollenallergia nagymértékben függvénye a táplálkozásnak is, ezért fontos a különböző ételféleségekre történő allergia ill. érzékenység mérése!

Az ALLERGIA tünetei a kiváltó októl és a szervezet reakciójától függően többféle formában jelentkezhetnek. Például a pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának a gyulladása a legjellemzőbb tünet. Súlyos esetben a szervezet akár allergiás rohammal ( fulladással ) is reagálhat az allergén anyagra. Ilyenkor a lehető leggyorsabban orvoshoz kell fordulni.

Az allergén anyag kimutatása történhet bőrpróbával, vérből, de történhet biofizikai elven működő módszerrel is. Ilyen a Voll-féle módszer, amelyet mi is alkalmazunk. Nem árt tisztázni, hogy mi váltja ki a tüneteket, azonban fontos felhívni a figyelmet, ez nem elegendő! Ki kell deríteni, mi van a beteg szervezetében, mi az, ami az immunrendszerét terheli. Melyek azok a fizikai, lelki okok, amelyek miatt a beteg a környezetére allergiás reakcióval reagál. 

A Voll-féle módszer nem más, mint a szervezet informatikai, energetikai vizsgálata. Segítségével pontos diagnózist kapunk a szervezet teljes energetikai helyzetéről, a szervezetben lévő gócokról, amelyek megszüntetésével maga a betegség szüntethető meg.

A leggyakrabban előforduló allergia típusok:

 • Ételallergia, italallergia
 • Bőrallergia
 • Pollenallergia

Pollenallergia esetén feltétlenül figyelembe kell venni az ételallergiát ( kereszt-allergia ). A két féle anyag kapcsolata Voll-féle módszer segítségével igazolható!

Az allergia kezelése terén az elmúlt 22 évben komoly sikereket értünk el a szakmai tudás és a technika együttes alkalmazásával.

Voll-féle candida bemérés

A candida fertőzés oka a kórokozó candida fajta ( pl.: candida albicans ) túlzott elszaporodása, amely által az immunrendszer legyengülhet. Gyakrabban alakul ki a candida fertőtés az antibiotikumokkal kezelt betegeknél, terheseknél, túlsúlyos embereknél és a cukorbetegeknél. A candida fertőzés kialakulásának kedvező körülményei közé tartozik a meleg, párás idő, a műszálas alsóneműk használata is. 

A candida fertőzés tünetei:

 • Alhasi fájdalom, gyakori görcsök
 • Gyakori gyomor illetve bélpanaszok
 • Petefészek, hüvelygyulladás
 • Túlzott jóllakottság érzete
 • Hajhullás
 • Ekcéma

 

A candida fertőzés kimutatására több eljárás is létezik ( pl. mikrobiológiai vizsgálat ). Rendelőnkben hatékonyan gyógyitjuk a candida fertőzés problémáját személyre szabott diéta, talpmasszázs ( mint a méregtelenítés, immunerősítés alapja ), homeopátia és biorezonancia segítségével. Rendszeres és INGYENES kontroll mérést tartunk három havonta.

FIGYELEM! 

A nők szervezetében a candida fertőzés előfordulása négyszerese, mint a férfiakban.


A candida gyógyítása


 A gyulladáscsökkentők, antibiotikumok alkalmazása csak rövid ideig tartó eredményt hoz, következménye viszont, hogy tovább gyengül a szervezet ellenálló képessége, megváltozik a normál bélflóra ( nőknél hüvelyflóra ).

A Voll-féle módszerrel viszont személyre szabottan kimutatható, hogy mely ételek fogyasztása aajánlott a páciens számára, és mely ételek fogyasztását kell mellőzni. A vizsgálat eredményétől függően meg kell a betegnek változtatni az életmódját, az étrendjét. Fő szempont az immunrendszer erősítése.

Kapcsolat

Vivien talpai Gyógycentrum


Cím: 1024 Budapest,

        Fillér u. 8-12/B.


Tel: 061 316 2596

Mobil: 0620 974 0737

E-mail: info@vivientalpai.huRecepció nyitvatartása:

A recepciós szolgáltatás átmenetileg szünetel!

Lúdtalpbetétek átvétele előzetes időpontegyeztetés után lehetséges.

Rendelő nyitvatartása -  természetgyógyászati kezelések:

Hétfő: 12:00 - 18:00

Kedd: Zárva (előzetes egyeztetés esetén: 10:00 - 13:00)

Szerda: 09:00 - 14:00

Csütörtök: Zárva (előzetes egyeztetés esetén: 10:00 - 13:00)

Péntek: 12:00 - 17:00

Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Testmasszázs nyitvatartása:

Hétfő: 08:00 - 18:00

Kedd: 08:00 - 18:00

Szerda: 8:00 - 18:00

Csütörtök: 08:00 - 18:00

Péntek: 14:00 - 18:00

Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Gyógytorna nyitvatartása:

Hétfő: 14:00 - 18:00

Kedd: Előztes egyeztetés szükséges!

Szerda: Előztes egyeztetés szükséges!

Csütörtök: 09:00 - 14:00

Péntek: Előztes egyeztetés szükséges!

Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

A kezelések előzetes bejelentkezés alapján nyitvatartási időn kívül is igénybe vehetők!


Dr. Zarándi Ildikó - Belgyógyászat, homeopátia


Időpontkérés csak a doktornő közvetlen elérhetőségén keresztül lehetséges:

Tel: 0670 316 7529
Mail: drzarandii@gamil.com